Open dag informatie: zie kopje 'Nieuwe ouders' en  'kennismaken'                       

         

         Welkom!

 

Tellegen is een kleine openbare basisschool in het hartje van Wijhe met ca. 60 kinderen, waarvan elk kind uniek! De meeste kinderen komen uit Wijhe, maar ook uit omliggende gebieden als Elshof en Broekland.

 

Omdat we relatief klein zijn, hebben we gekozen om te werken met gecombineerde groepen, waarbij jong van oud leert en andersom. De kinderen krijgen zo van elkaar prachtige goede voorbeelden en trekken zich op in niveau. Onze groepen zijn relatief klein ( 20 leerlingen), waardoor is er letterlijk meer ruimte is en meer aandacht is voor kinderen. 

De kracht van onze school is het sociale beleid. Wij zijn een kanjerschool en met enthousiaste leerkrachten oefenen en bespreken wij dagelijks onze sociale omgang met elkaar. Met de juiste afspraken krijg je namelijk 'kanjer-kinderen', waar we als team heel trots op zijn! Deze werkwijze heeft als resultaat dat we zien dat leerlingen en leerkrachten gelukkig zijn op school, wat resulteert in een school met mooie hoge (eind)opbrengsten.

 

Investeren

Wij inveseren in onze tijd in gesprekken met ouders en kinderen, omdat we geloven in deze gouden driehoek: Kind, Ouder, Leerkracht. We houden naast oudergesprekken ook kindgesprekken.

We zijn een moderne school en investeren veel in ICT. We werken vanaf groep 4 met elk kind 'op een eigen device'. Elk kind beschikt dus vanaf groep 4 over een eigen Gynzy iPad of Chromebook, waarop hij/zij dagelijks werkt en daar ook zuinig op is. We vertellen daar meer graag meer over in uw bezoek aan de school,

Hopelijk tot ziens,

 

Met vriendelijke groet,

 

Claudia Diepstraten (directeur)

en

Fedor Baarslag (adjunct)

 

PS. Onze werkwijze wordt ook mooi zichtbaar in onze kennismakings-film: 

                                                                                  

 

Ruimte voor Talent
08-03-2018 00:00:00

02-03-2018 00:00:00

Volg ons ook via Facebook

klik op onderstaande afbeelding